Suomen rannikkomelonta: 1. päivä, matka alkakoon

 

Olen totaalisen onnellinen. Tänään aloin pikku hiljaa ymmärtämään, että saan viettää tulevat viikot juuri samalla tavalla kuin tämän päivän, joka on siis 1. heinäkuuta: meloen merellä, hienossa Suomen saaristossa ja nauttien luonnosta ympärilläni. Kaikki päivät eivät tule olemaan yhtä helppoja ja kevyitä. Kaikkina päivinä sää ei suosi samalla tavalla. Mutta tätä en haluakkaan.

dav

Jossain vaiheessa tuumasi usko loppua kesken pakkauksen kanssa. Ruokaa on ja paljon! Jokainen neliösenttikin tuli hyödynnettyä

dav

Puolen metrin aallokosta ja itätuulesta ei ollut enää tietoakaan lounastauolla Heposaaren niemenkärjen suojassa

Ystäväni Eeva lähti mukaan Haminaan saakka minua saatteleman, mikä on todella ihana asia! Tulevien viikkojen aikana saan viettää paljon aikaa itseni kanssa, joten hetkiä ystävien kanssa matkan varrella osaa arvostaa. Virojoelta pääsimme kaiken säätämisen jälkeen lähtemään yhden aikaan iltapäivällä. Vielä eilen tuulet olivat olleet ympäri Suomenlahtea 15 m/s molemmin puolin idästä. Tänään tuulta oli enää 7m/s. Virolahden ja sivutuulen jälkeen pääsimme myötätuuleen ja noin 20 kilometrin matka Suuri-Pisin saarelle meni todella nopeasti. Tarkoitukseni on ottaa ensimmäiset päivät hyvin rauhallisesti, koska melontakilometrit ovat jääneet tältä kesältä todella vähäisiksi.

dav

Suuri-Pisi edessä. Lounaan jälkeen pääsi muutaman surffiaallonkin kyytiin ja tämäkös sai hymyn huulille 😊

Suuri-Pisin saari on todella kaunis. Siitä kertokoon enemmän nämä valokuvat. Aurinko on jo laskenut ja värjännyt taivaan mitä hienoimmilla väreillään. Nyt on hyvä mennä nukkumaan.

dav

Telttapaikka.

dav

Iltakävelyllä saaren ympäri

dav

Kalliokirjoitus saaren eteläpäässä ”Kotirantojamme puolustaessaan kaatuneet 15.81941” ja seitsemän miehen nimet. Kylmät väreet menivät. Tämä on todellakin vierailemisen arvoinen saari!

dav

Hienoon auringonlaskuun on hyvä päättää hieno päivä

Itätuulta 3-9 m/s, aurinkoista. Päivän saldo 20 km, keskinopeus 5,8 km/h.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s