Suomen rannikkomelonta: 2. päivä, aurinkoa ja leppoista melontaa

Lähtö venyi taas myöhään, kello oli yli yhdentoista kun istuimme kajakkeihin. Tarkoitus oli meloa vain Haminan edustalle, noin parikymmentä kilometriä, joten päätimme pitää hyvin rauhallisen aamun. Eeva meloisi huomenna aamulla Haminaan, josta hän ottaa bussin takaisin autolle Virojoelle. Minä jatkan tästä matkaani siis yksin huomisesta lähtien.


Tuuli tyyntyi pitkin päivää ja taivas on ollut melkein pilvetön koko päivän. Aamulla tuuli vielä puhalsi 7m/s idän ja koillisen välistä, mutta nyt illalla on melkein täysin tyyntä. Päivällä lämpötila nousi niin, että melonta kävi aivan liian tuskaiseksi kuivahousuissa ja melonta-anorakissa.

dav

Lounaalla

Istun rantakalliolla todella tuhdin päivällisen jälkeen ja mietin, miten voikaan olla näin rauhallista. Meri tuoksuu ihanalta.

Kropassa tuntuu, että melomaan on lähdetty eilen melkein kylmiltään, ilman kummoisiakaan kilometrejä alla tällä kaudella. Tarkoitus olisi huomisesta alkaen tehdä pidempää päivää. Nähtäväksi jää, onko kroppani asiasta samaa mieltä.

dav

Toimistoni seuraavat noin viisi viikkoa

Yövymme Majasaaren vieressä olevalla pienellä saarella. Kilometrejä kertyi tänään 25 kappaletta. Parina iltana on nyt tullut mentyä nukkumaan aika myöhään. Uskon, että tänään uni tulee aika pian…kunhan malttaa tältä hienolta illalta ja maisemalta sulkea silmänsä.

dav

Täysin tyyni ilta ja meri

Aamulla itätuulta 7 m/s, myöhemmin iltapäivästä lähes tyyntä. Päivän saldo 25 km, keskinopeus 6,1 km/h.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s